ПрАТ «Верховинське РПМТЗ»

     
 
Дата розміщення: 25.02.2019

Річний звіт за 2018 рік

2) Інформація про посадових осіб емітента

1. Інформація щодо освіти та стажу роботи посадових осіб емітента

1) посада* Директор
2) прізвище, ім'я, по батькові фізичної особи або повне найменування юридичної особи Дубiнський Олег Анатолiйович
3) ідентифікаційний код юридичної особи  
4) рік народження** 1978
5) освіта** вища
6) стаж роботи (років)** 11
7) найменування підприємства, ідентифікаційний код юридичної особи та посада, яку займав**
 
 
Директор ПрАТ "РПМТЗ"
8) Дата набуття повноважень та термін, на який обрано (призначено) 23.04.2018, 3 роки
9) опис До повноважень посадової особи як Директора Товариства вiдноситься керiвництво дiяльнiстю Товариства, представлення його iнтересiв у вiдносинах з iншими органiзацiями. Обов'язками Директора є органiзацiя виконання завдань, наданих загальними зборами та Наглядовою радою Товариства, забезпечення рентабельної дiяльностi пiдприємства. Повний обсяг повноважень i обов'язкiв посадової особи викладено в Статутi Товариства. В звiтному роцi у зв'язку iз закiнченням термiну повноважень Директор був обраний на новий термiн 3 роки за рiшенням Наглядової ради ПрАТ "РПМТЗ" (Протокол засiдання Наглядової ради вiд 23.04.2018р.). Часткою в статутному капiталi не володiє. Перелiк попереднiх посад, якi обiймала дана особа протягом останнiх 5 рокiв - директор ПрАТ "РПМТЗ". Винагорода за виконання посадових обов"язкiв - згiдно штатного розпису. Данi про зайнятiсть на посадах на iнших пiдприємствах посадовою особою не наданi. Посадова особа непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини не має.


1) посада* Голова Наглядової ради
2) прізвище, ім'я, по батькові фізичної особи або повне найменування юридичної особи Маковiйчук Юрiй Васильович
3) ідентифікаційний код юридичної особи  
4) рік народження** 1960
5) освіта** вища
6) стаж роботи (років)** 12
7) найменування підприємства, ідентифікаційний код юридичної особи та посада, яку займав**
 
 
Голова Наглядової ради ПрАТ "РПМТЗ"
8) Дата набуття повноважень та термін, на який обрано (призначено) 23.04.2018, 3 роки
9) опис До повноважень посадової особи як Голови Наглядової ради вiдноситься захист прав акцiонерiв Товариства, контроль за дiяльнiстю виконавчого органу. Обов'язками Голови Наглядової ради є координацiя дiяльностi Наглядової ради для належного виконання Наглядовою радою своїх функцiй, зокрема скликання засiдань Наглядової ради, головування на них, затвердження порядку денного засiдань, органiзацiя ведення протоколiв засiдань Наглядової ради. Повний обсяг прав i обов"язкiв посадової особи викладено в Статутi Товариства. В звiтному роцi був обраний Головою Наглядової ради за рiшенням загальних зборiв акцiонерiв вiд 23.04.2018 р. (Протокол №1 вiд 23.04.2018 р.) термiном на 3 роки. Питання про обрання членiв Наглядової ради були включенi у порядок денний рiчних загальних зборiв акцiонерiв за рiшенням Наглядової ради у зв'язку iз закiнченням термiну повноважень Наглядової ради. Перелiк попереднiх посад, якi обiймала дана особа протягом останнiх 5 рокiв - Голова Наглядової ради ПрАТ "РПМТЗ". Посадова особа є акцiонером (не є представником акцiонера, не є представником групи акцiонерiв, не є незалежним директором). Володiє часткою в статутному капiталi 42,46%. Розмiр виплаченої винагороди - не отримував. Посад на iнших пiдприємствах не займає. Посадова особа непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини не має.


1) посада* Член Наглядової ради
2) прізвище, ім'я, по батькові фізичної особи або повне найменування юридичної особи Дубiнський Анатолiй Георгiйович
3) ідентифікаційний код юридичної особи  
4) рік народження** 1953
5) освіта** вища
6) стаж роботи (років)** 27
7) найменування підприємства, ідентифікаційний код юридичної особи та посада, яку займав**
 
 
директор ПрАТ "Сiльгосптехнiка", член Наглядової ради ПрАТ "РПМТЗ"
8) Дата набуття повноважень та термін, на який обрано (призначено) 23.04.2018, 3 роки
9) опис До повноважень посадової особи як члена Наглядової ради вiдноситься захист прав акцiонерiв Товариства, контроль за дiяльнiстю виконавчого органу. Обов'язками члена Наглядової ради є брати участь у засiданнях Наглядової ради для забезпечення прийняття Наглядовою радою рiшень, що стосуються дiяльностi Товариства, дiяти в iнтересах Товариства. Повний обсяг повноважень i обов'язкiв посадової особи викладено в Статутi Товариства. В звiтному роцi обраний членом Наглядової ради за рiшенням загальних зборiв акцiонерiв вiд 23.04.2018 р. (Протокол №1 вiд 23.04.2018 р.) термiном на 3 роки. Питання про обрання членiв Наглядової ради були включенi у порядок денний рiчних загальних зборiв акцiонерiв за рiшенням Наглядової ради у зв'язку iз закiнченням термiну повноважень Наглядової ради. Перелiк попереднiх посад, якi обiймала дана особа протягом останнiх 5 рокiв - директор ПрАТ "Сiльгосптехнiка", член Наглядової ради ПрАТ "РПМТЗ". Посадова особа є акцiонером (не є представником акцiонера, не є представником групи акцiонерiв, не є незалежним директором). Володiє часткою в статутному капiталi 42,75%. Розмiр виплаченої винагороди - не отримував. Данi про зайнятiсть на посадах на iнших пiдприємствах посадовою особою не наданi. Посадова особа непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини не має.


1) посада* Ревiзор
2) прізвище, ім'я, по батькові фізичної особи або повне найменування юридичної особи Джурак Валентина Миколаївна
3) ідентифікаційний код юридичної особи  
4) рік народження** д/н
5) освіта** вища
6) стаж роботи (років)** 1
7) найменування підприємства, ідентифікаційний код юридичної особи та посада, яку займав**
 
 
Головний бухгалтер ПрАТ "Сiльгосптехнiка".
8) Дата набуття повноважень та термін, на який обрано (призначено) 23.04.2018, 3 роки
9) опис До повноважень Ревiзораї вiдноситься здiйснення контролю за фiнансовогосподарською дiяльнiстю Товариства. Обов'язками Ревiзора є забезпечення проведення своєчасних перевiрок фiнансово-господарської дiяльностi пiдприємства шляхом складання висновкiв та актiв. Повний обсяг повноважень i обов'язкiв посадової особи викладено в Статутi Товариства. Винагороду за виконання посадових обов"язкiв посадова особа в звiтному роцi не отримувала. Данi про зайнятiсть на посадах на iнших пiдприємствах посадовою особою не надано. Обрана загальними зборами акцiонерiв 23.04.2018р. (Протокол №1 загальних зборiв акцiонерiв вiд 23.04.2018р.) термiном на 3 роки. Посади, якi обiймала протягом останнiх 5 рокiв: головний бухгалтер ПрАТ "Сiльгосптехнiка". Не володiє часткою в СК. Посадова особа непогашених судимостей за корисливi та посадовi злочини не має.


___________

* Якщо інформація розкривається стосовно членів наглядової ради, додатково зазначається, чи є посадова особа акціонером, представником акціонера, представником групи акціонерів, незалежним директором.

** Заповнюється щодо фізичних осіб.

2. Інформація про володіння посадовими особами емітента акціями емітента

Посада Прізвище, ім'я, по батькові фізичної особи або повне найменування юридичної особи Ідентифікаційний код юридичної особи Кількість акцій (шт.) Від загальної кількості акцій (у відсотках) Кількість за видами акцій
прості іменні привілейовані іменні
1 2 3 4 5 6 7
ДиректорДубiнський Олег Анатолiйовичд/н0000
Голова Наглядової радиМаковiйчук Юрiй Васильовичд/н10020042.461002000
Член Наглядової радиДубiнський Анатолiй Георгiйовичд/н10090042.751009000
РевiзорДжурак Валентина Миколаївнад/н0000
Усього 201100 85.21 201100 0